🤎Ceremoniële cacao met optioneel Microdosing  
Voor 1 of 2 personen 

Cacao is een echte hart opener en heeft een hoog gehalte aan goede voedingsstoffen en mineralen waaronder ijzer, magnesium en koper. Deze ontspannen het lichaam en zorgen ervoor dat alles in je lijf naar de juiste plek vervoerd wordt. Daarnaast is cacao rijk aan antioxidanten, waardoor het je lichaam en daarmee ook meteen je geest ontgift.

✨Deze sessie is alleen te boeken i.c.m. met een ademsessie. Deze bestaat uit een ademsessie gecombineerd met een chakra healing en klanksessie. 

investering in jezelf:

Vooe 1 persoon: € 90,-

Voor 2 personen: € 75,- pp

Duur: ongeveer 1,5 incl. intake 

Voor 2 personen met ceremoniële cacao en blauwe lotus (optioneel) € 90,- pp 

Duur: ongeveer 2 /2,5 

 

Contra- indicaties cacao:

De enige contra-indicaties zijn een hoge bloeddruk en hartproblemen en het gebruik van SSRI-medicatie(bijvoorbeeld anti-depressiva en slaapmedicatie). 

Cacao is een vaatverwijder en pompt meer bloed door het hart. Houd daarom rekening met het gebruik van cacao bij een hartaandoening en meld dit vooraf aan mij.

Gebruik geen cafeïne of alcohol voordat je meedoet aan de Cacaoceremonie en ik adviseer om licht te eten. Drink voldoende water, vooral aan het einde van de ceremonie om hoofdpijn door uitdroging te voorkomen. Je bent en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Cacao is een zacht en veilig product, maar zelfzorg is en blijft belangrijk.

Contra-indicaties microdosing 

Mensen met depressie, angststoornissen of psychose moeten voorzichtig zijn bij het gebruik van blauwe lotus vanwege mogelijke effecten op de gemoedstoestand. Raadpleeg altijd een zorgverlener voordat je blauwe lotus gebruikt als je psychische aandoeningen hebt. Niet te gebruiken bij zwangerschap en het geven van borstvoeding.

Contra-indicaties ademsessie 

Bent je onder medische behandeling (je bent net geopereerd of hebt bijvoorbeeld glaucoom, hartklachten of hersenbloeding (gehad) ) Wordt behandeld voor psychische klachten, bijvoorbeeld: depressie, schizofrenie, psychose en/of epilepsie.

Ook belangrijk om te weten!

2 a 3 uur van tevoren niet eten en geen cafeïne houdende dranken, zodat de cacao goed kan worden opgenomen door je lichaam en dit zelfde geldt voor de ademsessie.