Energetische Healing

Energetische healing is een methode die gericht is op het verbeteren van de energiestroom en het balanceren en harmoniseren van de chakra’s. Het doel is om energieblokkades op te heffen en de natuurlijke balans in het lichaam te herstellen.

Wat is energetische healing?

• Energieoverdracht: Ik gebruik mijn handen om positieve, helende energie naar specifieke delen van je lichaam te sturen. Dit helpt om energieblokkades op te heffen en de energiestroom te optimaliseren.
• Chakra Balancering: Door het balanceren en harmoniseren van de chakra’s, de energiecentra van het lichaam, bevorder ik de algehele energetische gezondheid.
• Intuïtief werken: Ik werk intuïtief en op gevoel, waardoor elke sessie uniek is en afgestemd op jouw specifieke energetische behoeften.

Vergelijkbaar met Reiki:

Energetische healing is vergelijkbaar met Reiki, een methode die bij velen bekend is. Echter, ik noem het geen Reiki omdat ik mijn eigen manier van werken heb ontwikkeld. Mijn aanpak is gebaseerd op uitgebreide kennis van chakra’s en energievelden, opgedaan door studie en praktijkervaring.

Unieke Methode:

Mijn methode is verder verfijnd door mijn werkervaring als masseuse. Deze achtergrond heeft me in staat gesteld om een diep begrip van het lichaam en zijn energetische systemen te ontwikkelen, wat ik integreer in mijn energetische healing sessies.

Integratie met ademsessies:

Ik integreer vaak energetische healing in ademsessies. Door ademhalingstechnieken te combineren met energieoverdracht, ontstaat er een synergetisch effect dat diepgaande heling en transformatie kan bevorderen. Deze combinatie helpt niet alleen om fysieke spanning en stress los te laten, maar ook om emotionele blokkades op te heffen.

Apart te boeken:

Energetische healing kan ook apart geboekt worden. Dit biedt de mogelijkheid om je volledig te concentreren op de subtiele energiewerkzaamheid en de helende voordelen daarvan. Een losse energetische healing sessie kan bijzonder effectief zijn voor mensen die specifieke aandacht nodig hebben voor hun energetische balans.

Belangrijke opmerking:

Energetische healing is geen vervanging voor medische behandelingen en geneest geen ziektes. Het is bedoeld om de energetische balans te ondersteunen en het welzijn te bevorderen. Raadpleeg altijd je arts voor medische advies en behandelingen.