Spirituele massage beleving

Een spirituele massage beleving neemt je verder de ontspanning in dan bij een normale ontspanningsmassage. Hierbij werk ik dieper in op emotioneel/spiritueel niveau en voel dus goed aan waar jouw blokkades zitten.
Voordat ik aan de massage begin gaan we een korte ademsessie doen om meer tot ontspanning te komen en de controle los te laten.
Dan begin ik met de massage en/of cupping om zo te zorgen dat je niet alleen lichamelijk losser komt maar ook de emoties/ trauma’s los mogen komen die jou blokkeren. Het verschil met een sensitieve healing massage is dat ik hierbij meer mijn gave gebruik en vaak ook boodschappen en inzichten mag doorgeven. Het is heel fijn als je hiervoor open kan staan, want dit kan echt tot op een diepere laag helpen. 

Dit is geen gewone massage en kost mij ook veel meer energie dan een standaard massage, daarom is het niet te vergelijken met tarieven die daar voor gevraagd worden.

100 minuten € 125,- 

Afspraak maken? boek Via deze link www.wendysmassagepraktijk.nl

#healing #spirituelemassage #reading #hspmassage #breathwork #ademsessie #helendemassage #deepdive #dieperelaag #blokkades #cupping #transformationalcupping #transformation #shifting #paranormaal #zesdezintuig #ontspanningsmassage #relax #mindsoulbody #ademwerk #wendysmassagepraktijk #massagezwolle