✨✨ Soul alchemy stress release ✨✨
“Dit proces is een transformerende reis gericht op het helen en ontwikkelen van het innerlijke zelf. Stressverlichting binnen deze context betekent het loslaten van emotionele lasten die ons innerlijk belasten, waardoor ruimte ontstaat voor persoonlijke groei en genezing. Het is een reis waarbij pijn wordt omgezet in kracht en veerkracht.

Na een intake beginnen we met een cupping massage of massage om het lichaam en de emoties los te maken, met speciale aandacht voor de psoas-spier, ook wel bekend als de “spier van de ziel”. Deze spier draagt vaak emotionele lasten en trauma’s, en onze massage kan diepgewortelde spanningen bevrijden.

De Psoas-Spier:
De psoas-spier verbindt de wervelkolom met de benen en is een essentieel onderdeel van beweging. Echter, deze spier draagt ook emotionele stress en trauma’s. Deze massage is gericht op het bevrijden van deze opgeslagen emoties en het herstellen van evenwicht.

Verbonden Ademsessie:
Na het bevrijden van fysieke en emotionele lagen gaan we dieper met een verbonden ademsessie. Hierbij maak je via ademwerk contact met diepere emotionele en energetische niveaus. Het is een reis door verschillende bewustzijnslagen, soms resulterend in meditatieve staten.

Chakrahealing en Energetisch Werk:
Tijdens de ademsessie pas ik chakrahealing toe. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam; ik stem me intuïtief af op deze centra om evenwicht en stroming te bevorderen. Mijn intuïtieve gaven stellen me in staat om energieën van anderen te oppikken en door te geven, waardoor ik inzicht kan verschaffen in talenten en blokkades. Dit gebeurt buiten het fysieke lichaam, in het energieveld rondom ons.

Deze behandeling gaat verder dan een standaard massage; het is een reis naar de diepte van jezelf. We pellen lagen af, maar onthoud, de healing begint bij jou. Ik ben slechts een tool om je te begeleiden op deze reis.”