Door mijn werk als masseuse ben ik erachter gekomen dat ik veel meer kan voelen dan alleen het lichamelijke wat vast zit. Ik realiseerde mij, dat ik de energie van de persoon kan waarnemen en kan aanvoelen wat diegene nodig heeft op dat moment. Maar niet alleen qua behandeling, maar dat ik ook vaak weet het juiste te zeggen wat op dat moment speelt.

Ook heb ik geregeld gehad dat een overleden persoon doorkwam en ik sterk voelde dat ik iets mocht doorgeven. Wat ook achteraf precies klopte. Het healen (sommige noemen dit reiki) is bij mij vanzelf gaan stromen, omdat ik geloof dat het bij iedereen aanwezig is en wij dit vanuit de bron mogen doorgeven om te zorgen dat je lekkerder in je vel gaat zitten en alles letterlijk en figuurlijk weer mag gaan stromen. Door de vele massage uren die ik al heb gemaakt is dit (vaak ook op aanvraag om dit te doen) gaan stromen en voelen de (vaste) klanten het steeds sterker worden. 

Middels mijn eigen inner journey ben ik in aanraking gekomen met ademwerk en merkte de kracht van adem. In ons lijf zit zoveel opgeslagen aan onverwerkt trauma/ weggedrukte emoties en als we hier niks aan gaan doen worden we ziek! Dit kan onder andere door middel van ademwerk en een chakra healing/ psoas release  verlichting geven, waardoor je lichamelijk en geestelijk lekkerder in je vel komt te zitten. Uitgebreidere informatie over ademwerk en chakra healing vind je op de home pagina. 

Mijn intentie is mensen weer te laten connecten met zichzelf en echt vanuit het hart te gaan leven. En graag ben ik een tool om jou hiermee te helpen, want uiteindelijk doe je het zelf! 

 

 

Bij interesse of meer informatie:

Email: info@zenbywendy.nl of via whatsapp: 06-29964421

 

⭐️ Bij het maken van een online afspraak scrol je helemaal naar onderen en zie je de behandelingen van Zen by Wendy