Healing for body, mind & soul

Intuïtieve ademsessie & chakra healing 

Bij deze intuïtieve ademsessie wordt de adem sessie aangepast op wat voor jou op dat moment nodig is. Vooraf aan de sessie hebben we een intake en zetten we een intentie.
Een intentie zetten, is duidelijk aangeven wat je wilt manifesteren of hoe je zou willen dat iets verloopt

Als ondersteuning zal ik energetisch lichaamswerk inzetten om te zorgen dat de blokkades nog beter los kunnen komen. Denk hierbij aan een energetische(chakra) healing en psoas release. Het  is ook mogelijk om deze sessie te boeken met ceremoniële cacao te drinken na de ademsessie. 

Breathwork session (ademsessie) is een krachtige ademhalingsmethode die bijdraagt aan zowel fysiek, mentaal-emotioneel als spiritueel welzijn. Het is een specifieke vorm van verbonden ademwerk die kan helpen om negatieve patronen en overtuigingen te transformeren. Door de ‘verbonden’ manier van ademen krijg je toegang tot (onbewust) emotionele en fysieke trauma's die in je lichaam liggen opgeslagen, en krijg je de mogelijkheid deze te integreren.


Cacao ceremonie - EEN REIS DIEP IN JE HART

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. 

Theobroma cacao (vertaald als food of the gods) is een heilige plant die wordt gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden in inheemse culturen van Zuid-Amerika.

Deze Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbind ons intuïtief met moeder aarde. 

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen.

Kort samengevat: 
💫 Het is een natuurlijke hartopener
💫 PEA (fenylethylamine) zorgt voor een euforisch gevoel van plezier en vreugde
💫 Serotonine is verantwoordelijk voor geluk in het algemeen
💫 Oxytocine zorgt voor een diepe band met jezelf, je lichaam en alles om je heen
💫 Magnesium ontspant de spieren en verhoogt de bloedcirculatie om je hart te openen
💫 Theobromine stimuleert je zintuigen en verscherpt je focus