Chakra healing & reading (+ korte ademsessie) 

We beginnen met het zetten van jouw intentie en voor we aan de chakra healing en Reading beginnen we met een korte ademsessie. 

Chakra healing is het balanceren van de chakra’s, hierdoor wordt verstoorde energie weggenomen en worden het lichaam, de geest en de energieën in en rond ons terug in balans gebracht. Chakra healing is geen medicijn op zich, maar het leidt naar inzicht, bewustzijn en het leren luisteren naar je lichaam en geest. 

Tijdens een reading “lees” ik jouw energie. Deze energie heeft iedereen in en om zich heen. De energie om je heen noem je een aura, de energiepunten in je lichaam noem je chakra’s. Meestal ben je je niet bewust van deze energie, maar we slaan er allemaal wel van alles in op. In je energie heb je heel veel informatie. Door ons sterk ontwikkelde ratio is het soms moeilijk om bij ons gevoel te komen. Hierin kan ik je ondersteunen om weer bij je gevoel te komen en je te helpen de juiste wegen te bewandelen die je werkelijk gelukkig maken zonder bang te zijn wat een ander er van vindt . Het gaat om jou!

Daarnaast kan ik ook contact maken met overleden dierbaren en boodschappen doorgeven wanneer het nodig is.

 

Afspraak maken? Neem contact met mij op via info@zenbywendy.nl of via whatsapp 06-29964421